torsdag 25. september 2008

Fjelltur

Fra onsdag til torsdag var VG1 idrett på klassetur eller fjelltur oppe i fjellene. På det første bildet ser du soloppgangen om morningen på torsdag. Det var nydelig utsikt der oppe, og hvis du ser tydelig etter på det første blidet så ser du skådden som låg over sognefjorden som et slags slør. Vi hadde med et par lavoer, men det var en del som ville sove under åpen himmel i den klare og skyfrie natten til torsdag. Jeg vuderte å bade i vannet du ser på bildet til høyre, men for det første så hadde jeg ingen badebukse, og så var vaannet ikke så varmt heller. Det er kjekt på idrettslinjen. Dette er jo første turen, og den var ikke dorlig. Da blir sikkert ikke de neste turene ikke så aller verst de heller. 





  På dette bildet ser du ut over Balestrend. Nå har tåken begynt å lette litt, men du ser den fortsatt langs fjorden innover. Du ser ikke Sygna, siden det akkurat er dekket av skådde, men resten av bygden ser du. Dette var kongetur, så Syga vidaregåande skule er å ambefale. 

sygna.vgs.no

mandag 22. september 2008

Sygna

Jeg tenkte å bare vise litt hvor fint det er på Sygna. Det er jo ikke alle som har hvert her, så kansje jeg skulle reklamere litt.  På dette første blide ser vi et av internatene. Dette er et jente internat, men de fleste er helt like, som denne.





Det neste 
ser du ut over skolen. Dette bildet er nesten tatt fra matsalen, eller økobygget som det også kalles.










Det siste bildet er av kunstgressbanen og sognefjorden. Er ikke det fint?






onsdag 17. september 2008

Snart på tur til Bergen

Jeg tenkte jeg skulle ta meg en tur til Bergen, å bli med på Pitsop i Betlehem. Jeg melte meg på i dag. Tror jeg tar en båt i fra Balestrand i 5 tiden, og den tar 4 timer og 15 min. Har ikke hvert hjemme på 5 uker, så jeg tror det var på tide snart. Skolen går helt fint, og vi har begynt å få litt prøver. Skal ha prøve i Engelsk språkhistorie i morgen. Det er ikke så mange sider så jeg tror det går greit. Jeg har også melt meg inn i styret til skolelaget på skolen. Skolelaget er en kristen organisasjon  som hjelper elever ha små møter og samlinger i fritimer på skolen. Vi har det hver tirsdag. Ellers vasker jeg gymsalen pluss styrkerom på skolen hver uke. Det får jeg litt penger til, så det er bare kjekt. 

tirsdag 9. september 2008

Skole og fritid

Ja, no begynner det å gå seg til rette. Jeg føler at jeg nå har komt inn i systemet, og kossen det virker her på Sygna. Jeg har hatt det helt topp siden jeg kom hit, men nå føler jeg at jeg behersker timeplan, og ting som skjer på fritiden. 
Vi har et sånt vaske system der alle må vake opp etter middag og kvelds, eller å vaske fellesarealene på internatet. Dette går helt greit, men det er ikke alltid det er utsyr som kostebrett tilstede. Det er heller ikke alltid folk gjør jobben sin. Det vil si at de ikke gidd å vaske på internatet.
På mandag denne uken forsov jeg meg. Alarmen på vekkerklokken ringte ikke. Jeg tror lyden var slått av, men internat-lederen kom og vekte meg til 3 time. De to første timene var Tysk så jeg tror det gikk greit. Tysk læreren er grei han, men det er ikke favorit faget mitt.  

torsdag 4. september 2008

Rom

Nå har jeg lagt inn noen bilder av Romet mitt. Har dobbelrom for megselv. I begynnelsen var jeg på dobbelrom med en annen, men så flyttet han ut av rommet, og dermed fikk jeg et helt rom for megselv. Da jeg fant ut at jeg måtte lage sofa av den andre sengen, så jeg fikk utnyttet den plassen jeg fikk. Nå har jeg stor plass, så dette skal bli bra.


onsdag 3. september 2008

Fått meg Blogg

Nå har jeg flyttet på internat, og fant ut at jeg måtte ha en kontakt med omværden på. Så jeg laget meg en blogg, siden jeg ikke har facebook. Jeg har nå gått på Sygna VGS i balestrand i 2 og en halv uke, og koser meg her. Det er masse å finne på, og det var en av grunnene til at jeg valgt internat. Degene her går i mye trening og skole, men jeg får en del fritid og. Leksene er det ikke så mye av ennå, så sånnsett går det greit. Har fått meg jobb på skolen. Vasker gymsalen pluss styrkerommet. Det er konge, for da får enda mer å gjør må. Timeplanen her er litt variert, så det blir av og til fri mitt på dagen og av og til skole på ettermiddagen. Det går helt fint siden skolen på ettermiddagen er bare fotball, så jeg vet ikke helt om jeg kan kalle det skole. Det er i hvert fall gøy her så, skolen er å anbefale.