mandag 17. november 2008

Langhelg hos Jon Olav

Denne helgen har det vert langhelg på Sygna. Det begynte på onsdag med halv dag og sluttet for en del av oss på mandag. Mandag var oprasjon dagsverk, og elever måtte jobbe til intekt for russenes prosjekt i Kina. Alle måtte enten jobbe for minimum 300 kr, eller ha en kjedelig skoledag. Valget var ikke vanskelig. Det var en fin mulighet til å støtte prosjektet og i tillegg få en fridag. 
Vi skulle til Førde for å spille fotball den helgen, og vi gutter i på internatet fikk tilbud om å tilbringe tiden utenfor hallen, hos familien Aase som bor i Gaular, ikke så langt i fra Førde. Det takket Rune, David og jeg ja til å dro dit. David spiller ikke fotball, så han var med som sekk-bærer og tilskuer. Reslutatene får vårt lag gikk ikke helt bra. Vi kom ikke videre fra gruppespillet med bare en vunnet kamp, men laget til Rune og Jon Olav vant bronse. 
På fredagen fikk vi sjansen til å spille paintball, som var veldig gøy.
Her ser du meg klar til kamp før paintball krig. Jeg ble ikke turffet for mange ganger, men kunne gjerne treft flere. Her ser dere David klar til kamp. De jeg spilte mot var overraskende gode i paitball. 
Utenom paitball og fotball, fikk jeg oppleve jakt på nært hold. Natt til søndag var jegeren uten for huset for å skyte en hjorte kalv. Vi var oppe for å se på, men etter ca 10 og ingen skudd, gikk vi å la oss igjen. Skulle akkurat til å sovne da jeg hørte tre skudd. Morningen etter fikk vi vite at hjorten var skutt. På bildet ser dere moren til kalven. Den ble skutt litt før vi kom. 

1 kommentar:

Anonym sa...

nice:)
viste ikkje at du skreiv blogg.