lørdag 1. november 2008

Høst tur i snøen

I dag var 5 gutter fra fem forskjellige deler av landet på fjelltur. Vi begynte å gå i 3 tiden. Først gikk vi opp til plassen over Balestrand som heter utsikten. Like før vi kom der fant fin en fin pauseplass, og tok noen en bilder. Øverst på bildet ser du førts meg til venstre også  David i mitten og helt til høyre sitter Rune. Nederst til venstre sitter først Sigve også Jon Anders. 
Når vi kom opp til utsikten så måtte vi jo ha et bilde der og. Her tar vi en pause med litt kjeks, før vi fortsetter videre oppover mot snøen.
Vi kom etter et godt stykke opp til snøen. Vi måtte ha et bilde før vi fortsatte videre. Her ser du toppen vi hadde planer om å nå i bakgrunnen. Det ser kansje ikke så langt ut, men vi måtte gå litt høyre for bildet før vi kunne begynne på oppstigningen i den dype snøen.
 Det ble nesten toppen, men jeg tror vi bare sier at vi nådde toppen. I vert fall så var vi ganske næreme toppen av det vi trodde var Raudmelen. På toppen måtte vi prøve å tenne et bål, før vi tok fatt på veien hjem igjen. Det ble ganske mørkt etter vert, men vi var berett. Vi hadde med oss gode klær og lommelykter. Det var en kose tur, som vi ble enige om å gjenta en annen gang. Her prøver Rune(til høyre) å lage et bål.

1 kommentar:

martha sa...

kult, kult.
du er kul.
i alle fall på håret ;)