mandag 4. oktober 2010

Stemningsraport fra Roma

Fredag ettermiddag ankom vi Roma. Her var det fint vær, til tross for dårlige utsikter på værmeldingen. Etter nesten 36 timer uten søvn, for alle rett på shopping i den italienske hovedstaden. Det ble en tidlig kveld og neste morgen var vi oppe i ni-tiden for en lett forkost. Det var ikke så mye italienerene hadde å by på, så noen måtte på Despar for å kjøpe litt næringsrik mat.

Seinere på dagen var det rebus, der vi fikk mulighet til å gjøre oss kjent med store deler av byen. Noen benytta anledningen til enda litt mer shopping, mens andre løp av gårde for å bli først ferdig med rebusen. Vinnerene skulle få spandert på seg en italiensk is seinere på kvelden.
Stemtningen er god. Om noen timer skal en del skal på Latzio-kamp, mens andre skal på piknikk. Lærerene er litt vanskelig å kontollere. Noen går og vimser av sted, mens andre forsover seg.

1 kommentar:

Andrine Lillesøss sa...

Åh! Kjenner eg lengter tilbake til Roma altså! Har dåkke hatt det fint resten av turen og? :) Saknar dykk! Var skikkelig leit at dåkke ikkje var på Sygna når eg kom på besøk. :(
Meen men, man kan ikke få med seg alt. Håper iallefall at du har det bra! Gla i deg, lillebror! :D