tirsdag 9. februar 2010

Hemsedals tur

Denne helgen var vi med KRIK til hemsedal. Det var rett og slett konge. Jeg storkoste meg i både bakker og på bedehuset. Vi reiste fra Sygna på fredagen etter 5 time. Vi fikk en egen buss som kjørte oss helt til overnattingsstedet. Det fikk vi ikke lang tid før vi måtte ta bussen for kveldskjøring. Når vi var komt tilbake fra trekket fikk vi tako, og når vi skulle legge oss, ble det dobbel madrass.

Neste dag ble tidlig og vi reiste til trekket i halv ni tiden, det det var verdt det. Konge dag, selv om det var overskyet og det snødde litt. Fikk også øvd inn 180en. Vi dro tilbake til bedehuset og dro videre til peppes pizza etter en god dusj. Spis så mye du vill, var det vi fikk beskjed om, og det var ikke mye plass igjen etter det måltidet. Noen av oss gikk de 5 km tilbake til bedehuset for Sigve show og film.

Neste morgen var like tidlig og vi for avsted for å kose oss i det nydlige været. Den dagen kjørte vi både offpist, rød park og i blå park. KONGE. Fikk til 360 på to av fem forsøk, før vi måtte dra tilbake tilbedehuset og pakke. Før bussen kom fikk vi oss en tur på Kinesisk og vasket det som skulle vaskes på bedehuset. Turen var helt konge, og over forventingene.
Her er en film jeg har satt sammen av turen.

mandag 8. februar 2010

Kommer snart

Travle tider. En ny oppdatering kommer så snart jeg har tid. Film fra hemsedal kommer også.