lørdag 31. oktober 2009

Frisk igjen


Nå her jeg vert borte fra skolen i en hel uke på grunn av sivneinfluensa. Det var litt dumt og også utrolig kjedelig til tider. Dagene gikk stort sett i det samme. Litt skole/lekse på formiddagen, også sløving med enten dataspill eller tv resten av dagen. Jeg brurde vel gjort noe konstruktivt som å lese eller noe annet lignende. Jeg leste faktisk litt noen av dagene, men jeg følte ikke for det, så det ble ikke mye lesing. Nå blir det godt med skole igjen.

Ellers uten om sykdom har det skjedd ganske mye i det siste. Jeg har nesten vært hjemme hver helg og det blir alt for mye. Neste helg tror jeg det blir fylkesting, men det er i Leikanger, så håper det blir gøy.

lørdag 17. oktober 2009

Landsmøte

Nå er jeg på landsmøte i Bergen, og koser meg her. I går fikk vi taler av Knut Arild Hareide, Dagrinn Høybråten og selfølgelig talte også stortingrepresentant og leder for KrFU, Kjell Ingolf Ropstad. I går var det også en heftig debatt rundt temaet om vi skulle ha en allmenn verneplikt blant menn, eller om vi heller skulle profenasjonalisere forsvaret. Jeg var opp å snakket for en allmenn verneplikt, og det var ganske tøft, men til ingen nytt. Det ble stemt for å reddusere siviltjeneste til 6 måner, og å gjøre den frivillig. Dette var jeg imot, men det nyttet heller ikke. Nå i dag blir det en ny dag, med nye forslag som vi skal stemme over. Dette blir gøy, men det går veldig fort.

onsdag 14. oktober 2009

Snart vinter i Baleby


Her i Balestrand begynner det nå å bli kaldt. Går man opp i fjellet, skal man ikke gå langt før det er rim på bakken, og litt snø, her og der. Om kvelden er jo det 0 grader, hvis det ikke er minus i luften. Været er også topp her. Det er sol og snø på fjellene som dere ser på bildet. I dag hadde vi friidrett i gymen, og til slutt måtte vi løpe en tur i skogen. Da kjente jeg at sommer var virklig forbi. Jeg liksom ikke helt innsett at høsten er her selv om vi er mitt inni oktober, men sånn som det er no, går det helt greit. Mesteparten av trærne er fortsatt grønn, men det er vell fordi de er gran og furu. Ellers er det helt konge her på sygna for tiden. I kveld er det tid for Bygdekino, med Inglorious Basterds til nesten halve prisen av Bergen Kino. Så for de som vurdere Sygna er det til å anbefale.