torsdag 24. september 2009

Tiden går fort

Nå for tiden skjer det mye. Jeg har mange prøver på skolen, og i tillegg er det mye annet jeg skal ha gjort. Jeg prøver å reise hjem ofte for å fly, men nå har flyet stått på bakken en god stund, så det har ikke blitt noen flyturer på meg. Jeg har nå flydd ca. 30 timer, og det er en del når jeg tenker over det. Jeg der også at jeg har fått besøk på bloggen min fra flere plasser i Europa og i USA, og det oppmuntrer. Nå er det snart høstferie, og jeg syntes det ikke er lenge siden jeg begynte på skolen. Ellers så leste jeg i bt i dag at i Åsane hageland hadde de nå fått inn nisser og utsyr til julen. Selv om jeg mener tiden går fort, vet jeg at vi ikke er ferdig med september enda, så det er nok litt tidelig å begynne med julehandelen enda.

Ellers har vi noen nye fag på skolen i år. Teknologi, historie, samfunnsfag og geografi er alle litt intresanne. Det beste er nesten teknologien og historien. I teknologi har vi nå hatt teori, men nå fremover skal vi begynne å lære å ta målinger fra instrument og forskjellig. Historien er jo intresann fordi historie og antikk er gøy. Å lese om spartanerne, Alexander den store og Hanibal er veldig gøy, og det hjelper på. Ellers så synes jeg at det meste er gøyere i år. Vi har dessverre ikke naturfag, som var ganske gøy. Det var også engelsken, men det var nok på grunn av læreren. 

Og jeg savner Afrika



søndag 13. september 2009

Skolen gått i gang


Nå er skolen skikkelig i gang igjen. No som jeg skriver tar jeg dette bildet utenfor for å vise hvor fint det er ute. Nå i starten har vi vært på en overnattingstur og en dagstur allerede, men dessverre har ikke det vært helt topp vær. I morgen er det valg-vake, og vi får være opp å se på valget. Det blir utrolig spennende, og for all del håper jeg at vi ikke får den samme regjeringen igjen. 

Sist uke var vi  på Gaularfjellet og overnattet på en hytte. Det var helt forferdlig vær og til tider haglet det. Men været gjorde faktisk at jeg koste meg så mye. Det var fin natur, og jeg koste meg masse på både overnattingen og turen.