onsdag 29. april 2009

Kajakk-tur

Fra mandag til onsdag var vi i idrettsklassen på en gøy og fin tur. Mandagen startet med skole, men i 5 tiden ble mesteparten nesten kjørt helt til Fjærland ifra Balestrand. Der fant vi en fin plass og begynte å stelle i stand med bål og presenning. Jeg hadde kjøpt hyssing rett før vi dro, så den bidro til ly. Når vi hadde fått opp bål og presenning, kom resten av gjengen. Vi grilla pøleser, og koste oss med bålet. Været var ikke alt for fint på mandagen, og det regnet nesten kostant hele tiden. To presenninger var litt lite til alle, så fire av oss fant oss selv til rette i skogen og konstruerte tak selv:D.

Neste morning var vi oppe tidlig for å tenne bål og for å gjøre oss klare til turen. Vi gikk et stykke for å komme til Fjærland. Det var ikke så alt for lett for vi hadde nesten alle pakket i søppelsekker. Når vi kom frem, var det endelig tid for å komme seg ut på fjorden igjen. Vi var i par som skulle padle sammen, utenom en av lærerne, som padlet aleine. I fra Fjærland padlet vi videre, utover fjorden. Det var nydelig vær og fjorden var stille og rolig. Etter en stund fant vi oss en fin plass hvor vi spiste og tørket vått tøy, for de av oss som greide å falle ut av kajakken, (Dette var ikke meg). Vi padlet videre et stykke til, hvor vi kunne se til Dragsvik. Der la vi til, og fant oss en fin plass hvor vi fikk sove og spise. Det var hamburger til kvelds, og det var godt for en sulten mage. Lærerne hadde lagt til aktiviteter eller konkurranse. Vi lekte også svensk gjemsel, og du kan lure på hvordan det fungerer. Om kvelden fant noen av oss til rette en fin plass. Der lagde vi bål og tørket klær og diverse. Natten sov jeg veldig godt.

Neste morning fikk vi frokost og dro videre. Det fine været og den rolige fjorden var en ny opplevelse som jeg anbefaler alle å være med på. Det går ann å leie kajakk i fjærland og så padler man i fjorden. Tilsammen er turen på ca. 3 mil, og det var veldig fint og gøy.

onsdag 15. april 2009

Vår, og påsken er ferdig

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe inne på siden. Jeg har ikke gjort på så mye og har vert litt skadet. No jeg jeg vert til legen og funnet ut at jeg har leddgikt, og er under behandling. For meg er ikke dette så veldig alvorlig, men det kan til tider være litt kipt, når det er noe du har lyst, men får ikke lov til å være med på.
I påsken koste jeg meg hjemme og på leir. Jeg var med YA på påseleir til Radøytunet (Nei jeg skriver ikke feil, det stod "velkommen til påseleir" på plakaten når vi kom frem. Der koste vi oss og hadde masse aktiviter og fine møter og bibeltimer. På guttedagen lagde vi flåte. Selv om det ikke var topp vær, akkurat då, så koste vi oss. Flåta het den, og var best av alle, selv om vi ikke vant noe. Det var feil dømming.No er jeg tilbake på Sygna og er klar for å jobbe videre, og no som det er sommer vær blir det mye kos ute.