fredag 30. januar 2009

Hemsedal












I fra mandag til torsdag var 1 og 2 idrettsklasse i Hemsedal og koste oss i trekk og på KRIK hotellet. Det først bildet er hentet fra Skisenteret sin hjemmeside.
Dere ser her et bilde av KRIK Høyfjellssenterog kan se mer av hotellet her. Vi hadde undervisning og, så dere må ikke tro det var bare lek og morro, men det var faktisk det. For undervisningen var i Snowboar og alpint. Selv om det var vanskelig og smertefult i blant når vi stod på brett, var det gøy når vi fikk det til. Det som var artigst var når vi fikk stå på ski og kose oss i skogsløyper og i parker med hopp og forskjellige ting. Det er lagt ut bilder på Sygnas internetside, som dere kan se her.  Dette er i vert fall noe å reklamere for. Begynn på Sygna i idrettsklassen, så får dere reise på tur til Hemsedal og sove på KRIK sitt høyfjellsenter. 

søndag 25. januar 2009

Vestlandskonferansen

Denne helgen har jeg vert på veastlandskonferansen på Fjell-ly i Fjell kommune som ligger på Sotra. Jeg koste meg der med nesten 100 andre deltakere. Det var KrFU som arangerte treffet. Flere profilerte personer var der og holdt tale. Blant dem var Laila Dåvøy, KrFU leder Kjell Ingolf, og førstekandidat til stortinget for NLM Aust Agder. Vi hadde seminarer taler som gjalt verdiene til KrFU, grunnlegende kurs, debatt kurs, Alkohol politikk og ikke minst bistands politikk. Viste du at ca. 295 milliarder dollar (tror jeg) skal til for å utrydde ekstrem fattigdom. I USA har de alene vedtatt en krisepakke på omlag 700 millarder dollar, og skal snart vedta en ny krisepakke på 825 milliarder dollar. Dette var noe av det intresanne vi fikk vite. Det var utrolig intresant. Du kan lese mer her. Du kan også besøke Kjell Ingols blog.

tirsdag 13. januar 2009

Her er en video fra tidligere i høst. Jeg hadde ikke fått lagt filmen ut før no, men dere kan jo se den no allikevel.

tirsdag 6. januar 2009

Tilbke til Skolen

Ja, nå er jeg tilbake på skolen igjen, etter en kort og gledelig Juleferie. Det var veldig koselig å komme hjem igjen, og å ha en julekveld sammen med familien, onkler og mormor. Jeg nøt det. Nyttårsaften oppholt jeg meg på Radøytunet, der jeg koste meg med venner fra YA. Jeg ser ikke så mye til de lengre, så det var kjekt å være sammen med de på leir. Desverre var ikke alle som jeg hadde ønsket på Nyttårsleir, men allikevel var det gøy. 
Nå er det skole, og jeg er ganske trøtt og slapp. Har sikkert ikke komet inn i døgnrytmen enda. Det blir en liten utfordring, men jeg tror det skal gå greit. Jeg er styremedlem i KrFU og er nøtt til å reise litt rundt her og der fremover. Skal på Vestlandskonferansen snart, så det ser jeg frem til. Det blir om noen uker. Ellers går det helt greit her. Rommet var sånn som jeg forlot det og det var godt å stor plass til seg selv igjen. Jeg hadde også med meg et nytt senteppe. Det er egentlig til dobbelseng, men det går fint. Jeg vant det en gang på en basar, jeg ikke deltok, og jeg var for liten til å huske det. Jeg vant det jo så klart i Betlehem der mormor hadde kjøpt lodd til meg.