torsdag 18. desember 2008

Jul

Nå er det jul, og jeg skal hjem å slappe av. Jeg har ikke pakket helt enda, men det tar ikke så lang tid. Tror jeg tar båten i morgen tidlig, siden jeg har fått meg studiedag. I dag hadde jeg vasket ullklær og syntetiske klær, men så hadde noen tatt tingene i tørketrommelen, og ull våttene mine ble ødelagt, og to luer. Det var kjedelig, for det er ikke første gang jeg har mistet ting. Det går nå greit, for fotballdraktene ble ikke ødelagt. Jeg driver å grubler på hvilke fag eller retninger jeg skal velge til neste år. Kanskje jeg skal skifte til allmen, eller bare ta matte, for jeg kan dessverre ikke ta Fysikk i idrettsfag. Ja, ja, nå gleder jeg meg til å komme hjem, så det blir fest og kos.
GOD JUL

lørdag 6. desember 2008

Adnvent

Nå er det advent stemning på Sygna. Det er mange som nå har pyntet viduene med julepynt. I dag var det også juleverksted i spisesalen. Der kunne man lage pepperkaker, julekort, appelsin-julekalender og en del andre typer julepynt. Jeg koste meg, men pepperkakene ble ikke helt vellyket. Jeg hadde for stort bakepapir, så kakene bøyde seg når de ble satt i ovnen. Jeg lagde også en sånn julekalender med appelsin men nelliker. I dag tror jeg det blir film og i møtesalen. 
I morgen tror jeg det blir tur til fjells, med en del folk. Det er noen som skal ta med seg alpin skiene, og stå ned over på de. For min del, blir det for dumt å gå å bære på de tunge støvlene, men det er opp til dem. Jeg har nå bare tenkt å ta meg en kosetur. I neste uke blir det tantamen i matte på tirsdag og naturfagsprøve på fredag. Jeg tror det kommer til å gå greit.