tirsdag 28. oktober 2008

Høst



Ja nå er det skikkelig høst her i Balestrand. Snøen kryper nedover fjellet og er snart her på skolen. Det er iskalt ute. Russen har samlet inn ca 13000 kr i helgen til Kina, og det betyr at jeg må klippe håret mitt nå. Russen spurte om jeg kunne ofre håret mitt får 10000 kr til Kina, og det greide de. Dermed skal jeg barbere meg på hodet, med RUSS 09 som en slags hanekam. Bare at det ikke skal være noe langt. Da må jeg gå med det i tre uker. Jeg er ferdig med trafikalt grunnkurs, som jeg fikk muligheten til å ta på Sygna. Mamma og pappa var her også i helgen, og de sov på rommet mitt. Det gikk greit, men det ble litt rotete da, men mamma ryddett opp etterpå, så det ble finere enn det det var før. Skal kansje på fjelltur i helgen, så dere får følge med etter bilder, og oppdatere dere på siden etter hvert.

søndag 19. oktober 2008

Sygnahelg

Nå er det en liten stund siden jeg skrev sist, men jeg tenkte jeg da måtte skrive litt nå. Denne helgen har jeg vært på noe som kalles Sygnahelg. Da dro vi rundt om i Sogn og Fjordane og reklamerte for Sygna. Jeg var med og  delte et vitnesbyrd og fikk være med på litt forskjellig. Vi dro til Sogndal på fredag, og var der på en ungdoms kveld som kalles Basecamp. Der fikk vi Pizza av skolen, før vi returnerte tilbake til Sygna, og overnatta der til lørdag. På lørdag drog vi til Florø og til evangelisenteret der. Der fikk vi graut før vi frog videre til Gaularfjellet, der vi hadde en stund. Vi overnatta i Førde fra lørdag til søndag. På søndag besøkte vi pinsemenigheten i Førde. Vi kom tilbake til balestrand i 4 tiden. 
Gruppen som vi var på Sygnahelg betod av en miljøarbeider, en Ungdomsarbeider og fire elever med meg. Det var en koslig tur der vi fikk oppleve mye.
Da jeg ble spurt om å ha et vitnesbyrd, viste ikke jeg hva jeg skulle si, så jeg hadde en liten andakt.

fredag 10. oktober 2008

Flytur




















Jeg var på flytur på torsdag den 9. Der fløy jeg tur-retur Kristiandsand, og var så heldig å få sitte i kockpitten på flyet. Jeg satte på med en SAS kaptein, som mamma kjente fra tidligere tider da hun gikk på Fjellhaug. Han har også vært MAF pilot i Tanzania. Denne turen var utrolig gøy, og var alt det jeg kunne ønske meg på en Fokker 50 tur. Fokker 50 var flytypen vi fløy med, og var et fly som ikke var lite kult.